İlyaslar İlkokulu
İLYASLAR MAH. İSMET İNÖNÜ CAD. NO 76 B İÇ KAPI NO B KIRKAĞAÇ / MANİSA

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği bir okul olmaktır.

MİSYON

İleri eğitim düzeylerine ulaşabilecek merak ve aydınlıkta; yaşamdaki değişimleri kolayca karşılayabilecek eğitim ve birikimi yakalamış insanlar yetiştirmek, Ulusal ve evrensel değerleri, birikimleri kavrayan ve onlara katkıda bulunan; değişim ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresne saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Daima sosyal yaşantıyı çeşitlendirip zenginleştirecek yatırımlara önem vermek; tüm kaynaklarını eğitim alanında kullanmak, Öğrencisinin sahip olduğu yeteneleri ortaya çıkaran, geliştiren; akademik başarısını yükselten, çalışaları eğitim alanında referans gösterilen, etkin ve öncü bir kurum olmak ilkemizdir.

BAŞARILAR

2022 ZEKA OYUNLARI TURNUVASINDA KULAMİ DALINDA İLÇE 1.LİĞİ,REVERSİ DALINDA İLÇE 2.LİĞİMİZ BULUNMAKTADIR.

Öğretmenler özel araçlarıyla Kırkağaç ve Akhisar´dan gidiş geliş yapmaktadır.

Manisa iline 75 km. Kırkağaç ilçesine 13 km. Akhisar ilçesine 25 km.

İlyaslar Mahallesi